BOEF cOACHING

  Jij bent uniek! 

Over mij

Ruim 23 jaar ben ik inmiddels leerkracht op de basisschool. Sinds 2020 mag ik ook als kindercoach en MatriX- professional met de kinderen op school aan de slag. Elke dag werk ik met unieke kinderen en mag hun talenten en kwaliteiten laten groeien door de juiste begeleiding en coaching te geven. Mijn dag is altijd extra goed als ik een kind extra individuele aandacht kan geven en blij en vol zelfvertrouwen naar huis kan laten gaan.  

Inmiddels 12 jaar geleden ben ik opleidingen, trainingen en cursussen gaan volgen om kinderen en volwassenen nog meer te kunnen laten stralen. Deze opgedane kennis- en vaardigheden heb ik al veel in mogen zetten. Mijn eigen hoog sensitiviteit en het daardoor extra goed kunnen afstemmen en invoelen van anderen is een extra kwaliteit om kinderen vanuit mijn eigen intuïtieve kracht te kunnen coachen.
Om niet alleen het beperkte aantal kinderen en ouders op mijn school te kunnen helpen, maar alle kinderen en ouders die daar behoefte aan hebben, ben ik 'Boef coaching' gestart. 

Al mijn passie, levens- en werkervaring komen hierin samen. Ik hoop dat ik vele kinderen en hun ouders tevreden en stralend de praktijk zie verlaten. 

Jullie zijn van harte welkom!

Vriendelijke groet,

Chantal Boevink